Indicating Mink - Challenge Wes.

Bra att boka i tid

Ja det är bra att man bokar i tid så att det inte blir så jobbigt när man väl kommer dit och så finns det ingen tid för en att bowla. Då blir man ju lite ledsen i ögat, så det är bättre att boka bowling i kungsholmen till exempel så att man är säker på att det blir av och att man inte kommer dit och det inte finns tid för en. Ja det är kul när man kan bowla och ha det roligt så som man vill och hade tänkt det .
Kul nu när det är vinter och lite kallt, då behöver man ha lite inomhusaktiviteter som man kan hålla på med så att man fortfarande kan ha kul även om det är kallt ute.

Bra att det finns så mycket som man kan göra

Då är det så skönt att det finns så många saker som man kan göra och hitta på när man vill göra något men inte orkar vara ute i kylan. Ja då mår man bra av att ta sig någonstans dit man kan njuta och ta det lite lugnt och skönt  och ha det kul framför allt. Ja och bowla är ju kul och något som dom flesta tycker är kul och som man gärna håller på med. Det är något som man kanske inte gör så ofta men som ändå är väldigt kul och roligt att göra. Ja det finns så många som tycker att det är kul och det är ju roligast att gå ett helt gäng och ha lite skoj, då blir det lite mer tävling och det kan man ju tycka är kul och det är ju roligt när man bokar flera banor och så är man massor med vänner som kör tillsammans och så får man se vem som vinner.