Indicating Mink - Challenge Wes.

En annorlunda hatthylla

Det är kul att inreda och se hur man kan göra det fint, man vill ju att det ska vara så fint som möjligt hemma och man kan faktiskt göra många saker med små medel. Att byta ut sin hatthylla i hallen kan göra mycket man kan hitta fina på Nicsam.se ja det gör så mycket när man får till nått lite mer speciellt hemma.
Sen så kan man göra om och klä om saker som man har ja det finns en hel del som man kan hitta på och göra för att få det så fint som man vill.

Kul att se en förändring 

Ja det är så kul när man känner att det blir fint och att det känns lite nytt och fräscht och ibland är det små detaljer som gör det, att det känns mycket roligare och finare än vad man hade det innan. Ja då är det värt att köpa den där hatthyllan som man har kollat på som man verkligen tycker om och som är så fin. Ja det kan ju lyfta hela hallen och det är ju verkligen något som man vill och önskar att man kunde göra. Så man får kolla runt lite och se vad man hittar och leta upp sånt som gör det hela lite roligare och finare. Ja det är så kul när man kollar i inrednings tidningar och online så att man får inspiration till vad det är man vill göra och hur man ska få till det på det sättet som man vill.
Ja det gör mycket att få inspiration så att man vet vad man kan göra för att det ska bli finare eller bara det att man får en förändring för ofta är det det som man vill åt, för ofta så är et ju fint men man känner att man behöver en förändring.